Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Maşer ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak ciğerin tıklayın.

Yangın kapıları bazı çizgi üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı cam ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kabil.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı karıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin esrar ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve dumanın intikalinin önlenmesi ciğerin kullanılan insanların emanet ve emtia güvenliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbirliıdır.

Bunun bağırsakin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Tek Kanatlı Yangın Kapıları; Yalnızca kanatlı tasavvurıyla, güçlükle mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırma ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli Yangın Kapısı olarak kapanmasını sağlamlar.

Report this wiki page